WEEKEND & VAKANTIE OPVANG

In weekenden en vakanties bieden wij de mogelijkheid om kinderen op te vangen die (tijdelijk) niet naar huis kunnen. Kinderen krijgen de aandacht en begeleiding die zij nodig hebben om zich thuis te voelen en om zich te kunnen ontspannen. De behoefte en wensen van de kinderen staan hierbij centraal. Uit logeren gaan moet vooral leuk zijn. Daarom bieden wij onze logés, naast een fijne plek om te ontspannen, een gevarieerd en aantrekkelijk weekend- en/of vakantieverblijf.

Weekendverblijf: Een logeerweekend bestaat uit 3 dagen logeeropvang. Het logeermoment begint bij ons op vrijdagmiddag en eindigt op zondagavond. Wij vinden het belangrijk dat logé(s) rust ervaren. Om dit te waarborgen is het niet mogelijk om logé(s) tussendoor op te halen. Wij hebben ervaren dat dit bij de logee zelf als bij de andere logees veel onrust en onduidelijkheid veroorzaakt. Tijdens het logeerweekend bieden wij structuur en ondernemen wij leuke uitstapjes. Alle activiteiten worden aangepast aan de behoefte van onze logees waardoor de activiteiten per weekend sterk kunnen variëren.

Vakantieverblijf: Tijdens de schoolvakanties bieden wij de mogelijkheid om samen met ons op vakantie te gaan. De duur van een vakantieverblijf is nader overeen te komen en afgestemd op de logé(s). Wij willen kinderen laten ervaren hoeveel energie je van een vakantie krijgt, nieuwe omgevingen ontdekken en vooral om nieuwe, fijne herinneringen te maken waar zij aan terug kunnen denken als het wat minder gaat.

 Neem een kijkje in ons fotoalbum om een impressie te krijgen van onze logeeropvang.