COMFORT HOME GLD

 

VACATURE(S)

Binnen onze dynamischa onderneming zijn wij continu op zoek naar mensen die onze onderneming willen laten groeien en bloeien. Ben jij positief ingesteld, werk je graag met jeugdigen, ben je een aanpakker en heb je geen 9-5 mentaliteit. Dan ben jij wellicht de toegevoegde waarde die wij voor onze organisatie zoeken. Neem contact op voor de mogelijkheden. 


Voor alle werkzaamheden binnen ons bedrijf is een aanvraag VOG verplicht.

ALLROUND KLUSJESMAN / ONDERHOUDSMAN (ZZP) - gezinshuis 

Kun jij lassen, kun je timmeren, wil jij je kennis overbrengen aan jongeren en vindt je het leuk om met hun te klussen dan zoeken wij jou!

Voor onze sociale onderneming zijn wij op zoek naar een positieve aanpakker die allround kan worden ingezet voor diverse klussen in en rondom het gezinshuis.


Wij verwachten dat je zelfstandig kan werken, initiatief neemt en het leuk vindt dat jeugdigen je komen helpen bij je werkzaamheden.


Werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit kinderkamers opknappen bij nieuwe plaatsing van een jeugdige en andere kluswerkzaamheden in huis, tuinwerkzaamheden, laswerkzaamheden en chauffeur werkzaamheden.


Ben jij de allround vakman met BE rijbewijs die wij zoeken en die zich voor een langere periode aan ons wil binden stuur dan een email met CV naar comforthomelogeeropvang@outlook.com. Beschrijf hierin ook hoeveel uur je beschikbaar bent en het uurtarief dat je vraagt (vragen staat vrij maar prijs jezelf niet uit de markt ;-) ).


Bedrijfsbus, aanhangers en professionele gereedschappen aanwezig.

SCHILDER / STOFFEER TALENT GEZOCHT (ZZP) - locatie dagbesteding

Vind jij het leuk om oude meubels te restylen en wil jij jeugdigen kennis laten maken met het vak van restylen, dan zijn wij op zoek naar jou! 


Voor onze sociale onderneming zijn wij op zoek naar  een positieve aanpakker. Je bent creatief, handig, praktisch en sociaal ingesteld. Je bent bekent met social media en kan de producten presenteren en fotograferen.


Werkzaamheden bestaan uit het restylen van meubels, items presenteren op verschillende kanalen en bij samenwerkende partners en het zoeken en ophalen/wegbrengen van producten.


Wij verwachten dat je zelfstandig kan werken, initiatief neemt en het leuk vindt dat jeugdigen je komen helpen bij je werkzaamheden.


Ben jij de creatieveling met B rijbewijs die wij zoeken en die zich voor een langere periode aan ons wil binden stuur dan een email met CV naar comforthomelogeeropvang@outlook.com. Beschrijf hierin hoeveel uur je beschikbaar bent en het uurtarief dat je vraagt (vragen staat vrij maar prijs jezelf niet uit de markt ;-) ).

Bedrijfsbus, aanhangers en materialen aanwezig.

MONTEUR GEZOCHT - locatie dagbesteding
Ben jij een echte sleuteraar aan brommers, scooters, quads en andere motoren. Haal je ze in & uit elkaar en kun je ze weer aan de loop brengen. Vindt je het leuk om je kennis over te brengen aan jeugdigen die je helpen bij je werkzaamheden. Dan zoeken wij jou.

 
Voor onze sociale onderneming zijn wij op zoek naar een positieve aanpakker die van zwarte handen houdt. 


Wij verwachten dat je zelfstandig kan werken, initiatief neemt en het leuk vindt dat jeugdigen je komen helpen bij je werkzaamheden. 


Ben jij sleutelraar met BE rijbewijs die wij zoeken en die zich voor een langere periode aan ons wil binden stuur dan een email met CV naar comforthomelogeeropvang@outlook.com. Beschrijf hierin  hoeveel uur je beschikbaar bent en het uurtarief dat je vraagt (vragen staat vrij maar prijs jezelf niet uit de markt ;-) ).


Bedrijfsbus, aanhanger(s), brug en professionele gereedschappen aanwezig.

ORGANISATIETALENT GEZOCHT - locatie dagbesteding
Ben jij een duizendpoot, een genie die orde schept in de chaos en graag op vele borden tegelijkertijd schaakt dan zoeken wij jou!


Voor onze sociale onderneming zijn wij op zoek naar een positieve aanpakker die naast administratieve klussen ons kan helpen bij het organiseren en stroomlijnen van diverse projecten voor de kwetsbare jeugdigen die wij opvangen. Je kan goed hoofd- van bijzaken scheiden en bent een echte doorzetter die niet snel onder de indruk is van het woord 'nee'. 


Wij verwachten dat je zelfstandig kan werken, initiatief neemt en diverse werkzaamheden naast elkaar kan uitvoeren zonder dat dit af doet aan de kwaliteit.


Je werkzaamheden bestaan uit het plannen en organiseren van vakanties voor jeugdigen die in instellingen of leefgroepen verblijven.


Ben jij het organisatietalent dat we zoeken met B rijbewijs die zich voor een langere periode aan ons wil binden stuur dan een email met CV naar comforthomelogeeropvang@outlook.com. Beschrijf hierin hoeveel uur je beschikbaar bent en het uurtarief dat je vraagt (vragen staat vrij maar prijs jezelf niet uit de markt ;-) ).


Bedrijfsbus en benodigdheden om je werkzaamheden uit te kunnen voeren zijn aanwezig.

VRIJWILLIGER(S)

Voor onze onderneming zijn wij doorlopend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die van aanpakken weten en initiatief nemen. 


ROMMELMARKT: Vindt jij het leuk om op de rommelmarkt te staan en tevens een sociale onderneming te steunen dan zoeken wij jou. Rijbewijs B vereist.


POFFERTJESKRAAM: Voor onze poffertjeskraam zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die ons verhaal willen uitdragen naar een groter publiek. Vindt jij het leuk om te bakken, ben je sociaal en maak je graag een praatje dan zoeken wij jou! Rijbewijs B vereist.