In Nederland leven ruim 55.000 kinderen in gezinshuizen, instellingen en pleeggezinnen omdat zij verwaarloosd, verstoten, mishandeld, misbruikt of gevlucht zijn. Naar huis kunnen zij (tijdelijk) niet omdat de (gezins)situatie niet veilig is. Voor deze kwetsbare kinderen zet STICHTING COMFORT HOME zich in.

Wij vangen kinderen op die, om welke reden dan ook, (tijdelijk) niet naar huis kunnen en bieden hen een veilige plek waar ze tot rust kunnen komen. Dit alles doen wij vanuit onze eigen veilige haven: ONS THUIS!  Activiteiten worden aangepast aan de wensen en behoefte van de kinderen en dragen bij aan hun ontwikkeling en zelfredzaamheid. Zodat zij de kans krijgen om in te stromen in de maatschappij, net als ieder ander kind.  Dit alles doen wij vanuit onze eigen ervaring aangezien één van ons  zelf op zeer jonge leeftijd uit huis is geplaatst en hierdoor als geen ander weet wat voor positieve invloed een logeergezin op je verdere leven kan hebben.

Voor jongeren met (complexe) gedragsproblematiek bieden wij weekend- & vakantie opvang Tijdens het verblijf wordt de logé(s) door ons niet behandeld. Wij zetten ons in om kinderen een gestructureerd en ontspannen verblijf in huiselijke sfeer te bieden.